Мажоры и Украина

Деякі люди незнають, шо таке нема грошей,
Мені їх шкода, тому що вони тупі,
Можливо в глибинах душі вони десь і хороші,
Але на розум їх мозок занадто скупий...
 
Буває на світі, на білім, людина розумна,
Буває на світі також — людина дурна,
Бувають на голову різні хворі придурки,
А буває ще гірше, буває людина-мажор...
 
Невелика заслуга родитись в родині заможній,
Щоб хлюпати носом і клянчить на клуби бабло,
Остогидло на шпальтах журналів, ну просто не можу,
Бачить цієї тварі — нахабне табло...
 
Чомусь цьому бидлу все можна,
А нам не можна,
Чомусь їм вбивати можна,
А нам чомусь ні,
Досить кричати про демократію!
Вона для заможних!
Чи вам взагалі прочавило мізки під гнітом брехні?
 
Як можна вірити тому — хто приймає закони у сауні,
В той часи коли країна порпається у лайні,
Пішли вони на...й — патріоти високопарні,
Й країна де я не потрібен не треба мені!


Рецензии