Це дивне вiдчуття...

Хто вона?..твоя муза!?
Єдина втіха на цей час?
І здається її я знаю...
Сьогодні знову буду поруч,
Думки свої я всі віддам тобі.
І так вже мало сенсу в діях.
Слова порожні.
Серце гаряче забилось
Я в перше так захопилась.
Це дивне відчуття...
Став ти кимось більше
А-ні ж новим знайомим
За останні три днi...


Рецензии