Якост1 Бога

Бог єдиний, вічний, вірний,
Всемогутній і всесильний.
До самісінького денця
Бачить все Він моє серце.

Хоч по суті своїй грішна,
Та любов до мене вічна
В Бога, вірна й безумовна.
Бачить Він, як на долоні,

І мене, й кожну людину,
Квітку, гілочку, тварину,
Пташку в небі і піщинку,
Найдрібнішу комашинку.

Бо Творцю - усе відкрито.
Він - живий! Ми ж - Його діти.
У молитві кожну мить
Хай хвала Творцю летить

До святих Його небес.
Ну а ще - Христос воскрес
Й тому віра в нас жива.
Слава, честь Творцю й хвала!


Рецензии