Novbeti atdim

Heyif olusn o illere,
Roya dolu o gunlere,
O sozlere ,o hislere,
Bexsh etdiyim o gullere.
Yox! Qoy yashasin oten hisler,
Donmez ,xoshbext dushunceler,
Qoy yashasin ,qoy olmesin,
Iller otsede sonmesin.
Etraf uchun, ornek olsun!
Menim uchun, bir ders olsun!


Рецензии