***

Він має півтора мільони,
Складається із дев’яти районів,
На осмінога  дуже схожий,
Що за східний перехожий?

Три віки має й половину,
Був столицею країни,
Ярмарковий і освітній,
Промисловий і новітній.

Багато парків та театрів,
Побачите на адмінкарті.
Безліч місць для відпочинку,
Глядіть не проїдьте зупинку!


Рецензии