Шпакiв веселе товариство...
Весну принесло на крилі.
Разочок голубий намиста
Дощ розгубив на Осколі.
І розгодинилося. Промінь
З-під хмари вирвавсь до землі.
І животворний свіжий гомін
Із лісу, лугу і ріллі
Поплив у золотім осонні
Смарагдом спраглим молодим...
А вітерець - уже босоніж -
З дітьми травичкою ходив.
Свидетельство о публикации №111050202548
Творчіх успіхів. З теплом Владислав.
Владислав Похилый 16.07.2011 13:52 Заявить о нарушении