Бог любов

Різномаїття квітів, трав, дерев,
Пташок співучих, і тварин, і звірів...
Хто ж це усе тобі, людино, дав,
Створив тебе й життя тобі відміряв?

Навчились люди атом розщеплять,
Оту таку найменшеньку частинку.
Та хто нам може в серце спокій дать,
Хто знає наперед всі наші вчинки?

Хто у серця вливає нам любов,
І почуття, й бажання дає чисті?
Той,Хто любов"ю є- Предвічний Живий Бог,
Й Христос, Зоря ранкова, промениста.

Це Той, Хто з неба був до нас зійшов,
І, бувши Богом, став як ми з тобою;
Життям і смерттю проявив любов
Там, на хресті, обпльований з ганьбою.

І Той, Кого ми з вами розп"ялИ,
Кого життям своїм не славимо- безчестим,
На третій день воскрес, щоб ми жилИ
Із Богом в вічності у славі Його й чЕсті.

Поніс наругу, муки, смерть Ісус
Й воскрес, пославши Духа нам Святого,
Який присутній зараз , з нами, тут
Й говорить кожному, щоб примирився з Богом.

Тож за тобою вибір: розпинать
Христа й тепер і ятрить Його рани,
Чи ж в покаянні серцем всім прийнять
І жить в свободі від гріха, Ісусом даній.

Бог є любов, яка ніколи не мина,
Бог обійняти хоче всіх любов"ю.
Тож у серцЯ прийміть Спасителя Христа,
Який очистить від гріхів й обмиє кров"ю,

Що пролилась за кожного із нас.
Не відвернись від Божої любові,
Покайся у гріхах, поки ще маєш час.
Це зараз Бог говорить із тобою

Через людей простих, їх проповіді, спів,
Через вірші. То ж , друже, не вагайся,
Скажи до Бога декілька тих слів,
Що з серця йдуть, і Господу віддайся.


Рецензии