Гр1шнику

Йде дитина, регоче, зачумлена-
Вся задимлена і вся "обкурена".
Стогін серця до Господа лине:
_Порятуй,Боже,грішну дитину.

Чоловік йде-біжить, шкопиртається.
Кров"ю серце з жалЮ обливається:
-Ти й за нього страждав, мій Спаситель,
Й за п"яниць вмер, Святий Викупитель.

Ось блудниця очима "стріляє",
В сітку мужа чужого вловляє.
За них сумно, як Божій дитині,
Та і ці Ти прощаєш провини.

Став аборт у наш час звичним ділом.
Убиваєм дітей своїх вміло.
Про все це у свій час Бог спитає,
Хто спасіння,Христа не приймає.

Той, багатий, хоч грішний, не кається,
Все багатством своїм вихваляється.
Не спасає багатство людину.
Прости,Боже, й цим людям провину.

Боже, здібність дай в серце людини
Лиш любити Тебе, Триєдиний.
Святий, вічний,всесильний, могутній,
Будь завжди в житті нашім присутній.

Дух Святий хай до кожного лине.
Спаси грішну мою України
І розруш всі диявольські плани,
Дай свободу, Тобою всім дану.

Бо немає свободи без Бога.
Лиш Ісус - життя, й правда, і дорога.
Тож прийміть, люди, Господа щиро.
Він життя дає вічне, безмірне.

Ким не була б в житті ти, людино,
Все вирішує Бог триєдиний-
Всі духовні й життєві проблеми.
Свої ж сили ти тратиш даремно.

Тож віддай себе в руки Святого
Всемогутнього Бога живого.
Він провини всі людям прощає,
Хто Христа в своє серце приймає.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.