Галинi Василiв в День народження

Весна в Степанівці вбирала
Ще молодий у той час ліс.
Та вже  відкрила світ для Галі,
Її лелека в дім приніс.

Безмірна радість Криводудам,
В усмішці дончині уста.
Бажана, батьку й мамі, люба,
Хоч  не простим було життя.

В літах зросли, зміцніли крила
І як чарівную лебідку.
Підняла  в вирій Божа сила,
Цвіла в Надвірній долі-квітка .

У праці  взнала щастя  долі,
Не розгубила серед літ.
У Калуші зустріла Колю,
Любов з’єднала на весь вік.

І полетіли ніби птиці,
Літа поволі потім швидко.
Приніс лелека Юру й Олю,
Ділила серце всім по кришці.

А нині вже  онуки й внучка,
Зливаються в одній меті.
Ці наймиліші в світі ручки,
Бабусі й матінці в житті.

А День народження все чисто,
Зливає  крихти  в подарунок.
І знову серце материнське,
З батьківським  чують ніжний трунок.

То ж хай весна дарує свято,
Впродовж  усіх  щасливих днів.
Здоров’я й радості багато,
Іменинниці  й  родині всій.


Рецензии