Благослови

Сьогодні в світлий день оцей
Я відчуваю запах м"яти
І бачу ніжну усмішку Христа...
Всю мою душу, моє серце
Він аж по вінця наповня
Любов"ю, радістю, теплом,
Дарує щастя і натхнення.
Як вдячна я Тобі,Господь,
За ласку, дивне почуття,
Яке веде до одкровення.

Сьогодні і завждИ
Ти будь мені близький-
Найближчий від усіх на світі.
Я вдячна за життя,
Що дарував мені,
За ніжний, неповторний запах квітів,
За сонце в небі й журавля,
За "бабине" недовге літо,
За те, що я живу на цьому світі;

За те, що Ти послав в цей світ
Своє єдинеє Дитя;
Що потім це Дитя , прийнявши гіркі муки
За Ним не скоєні гріхи,
Спасло мене, мою дитину,
Батьків, братів, сестер
Від вічних мук на тому світі-
За це, Господь,Тебе люблю
І воздаю Тобі хвалу.

Я хочу,щоб весь світ, мій Боже,
Звільнився від всього гріха,
Щоб Україна вільна, молода
Предстала перед Богом на колінах
В молитві.
Надіюсь, вірю, що настане час
І прийде та хвилина,
Коли,Господь, почуєш нас
Й благословиш мою країну,
Увесь її народ на щастя, на добро,
На вічну радість безкінечну.
За все хвала Тобі,Господь,
Хвала безмежна, вічна!


Рецензии
Дякую.Благословінь вам.

Левиа   29.04.2011 19:37     Заявить о нарушении