Внесла собою полум я весни...
І свіжий вітер, і конвалій пахіт,
І сонця схід, і вечоровий захід,
Прогнала хмурість, як зимові сни.
І кожен день надією ставав,
Душа співала, як ніколи, дзвінко,
Фіалками заквітчана, барвінком
У тайнах стріч і смутку розставань.
Хотів би знать, що ти моя, либонь,-
З тобою я - і молодий, і дужий -
Спішу в світи до всього небайдужий...
Бо я спізнав, спізнав тебе, любов!
Свидетельство о публикации №111042905126