Ватра це не вiтерець
Що гуляє на просторі
Не вода шо все тече
Не феєрія у полі.
Та чому тоді на В
І чому такі всі схожі:
Ватра Вітер і Water(Вода)
Всі стримки, етерні(ефірні) нові.
Вогкий він і вогняний, вигинається як вітер
Буцімто твердий та де, знову дурить голов дітям...
Якість є така не звична, поетична і практична.
Ні не можу поєднати, буду лиш спостеригати.
Свидетельство о публикации №111042904552