Незастосован1 знання
Що може огорнути як туман...
Ми вправно всі цитуємо слова,
Та чи живемо так, як Бог сказав?
Кому, коли знання допомогли,
Якщо в життя їх не втілили люди?
Слухняне ВИКОНАННЯ Божих слів
Щасливого буття секретом буде.
Свидетельство о публикации №111042903594