Fun1 Океан Ельзи-Давай залишимо

Ми не спали всю ніч,ми рубали дрова
Були вдвох,було темно,то правда,о да.
Більш не підемо в ліс,бо там темно,вовки
не буває у лісі малої сосни.
вставай,за нами біжать три вовки.
давай,бо більше не можу нести.
і нехай знає весь світ,що з`їдять скоро нас.
вставай,за нами біжать три вовки.
ми забули про ніч,нас з`їдять - не біда,
забагато вовків там сидять,тамово.
не показуймо страх,ви не плачте за нас,
ми сьогодні залишимо більше для вас.
вставай,за нами біжать три вовки.
давай,бо більше не можу нести.
і нехай знає весь світ,що з`їдять скоро нас.
вставай,за нами біжать три вовки.
вставай,за нами біжать три вовки.
давай,бо більше не можу нести.
і нехай знає весь світ,що з`їдять скоро нас.
вставай,за нами біжать три вовки.

27,04,11


Рецензии
Весело, оптимистично)Даже как-то настроение поднимает!

Радуга На Волосах   22.05.2011 00:27     Заявить о нарушении
ха ха.дякую)
ось до чого доводить,коли пісня стоїть на будильнику)

Ди Мэй   23.05.2011 18:34   Заявить о нарушении
Да, понимаю)Бывает)))

Радуга На Волосах   23.05.2011 20:49   Заявить о нарушении