Довкола...
Із сліз і сподівань.
Ні, не вернеться знову
Оманливий туман.
Ні, він не буде більше
Плекати моїх мрій,
Бо ти так легко й просто
Стер залишок надій:
Одне лиш слово - зникли
Всі посмішки й думки.
Шкода, що ще не звикла
До відповіді "ні"...
Свидетельство о публикации №111042805015
І звикати не треба:)
Роман Шулевский 21.05.2011 23:15 Заявить о нарушении