Чекаю

Чому цей день живе без тебе
А я до болю несхочу?
Чому весна така сувора ?
Вона пробачила тому..

Як дихати тепер, співати,
Коли нема тебе ніде?
Радіти, бігати, чекати
З туману моїх снів піде

Той голос вже не пригадати
Його сховаю і втечу
Впітьмі хтось може спростувати
А я мовчатиму - люблю...

11.02.11


Рецензии