Музикант

Я буду співати
Доки в небі палають Стожари,
Доки пальці літають по струнам гітари.
Я буду співати.

Бо я музикант,
І якщо хоч один є глядач біля сцени,
Для нього я буду співати новели.
Бо я музикант.

Без нот я помру,
І якщо мою музику будуть співати,
Під неї зруйнують всі грати,
Я знову прийду.

Бо я музикант,
Під мій спів прокидаються люди
В повні що не дихали груди.
Бо я музикант

2010   


Рецензии
Дарувати людям радість і співати серцем - це справжній талант.

Екатерина Майтамал   27.05.2011 00:07     Заявить о нарушении