Щастя
Для кожного грань воно має свою,
І можуть вміститись найкращі у нього
Моменти життя. Як я сонце люблю,
Яке кожний день заглядає у вікна.
Здавалося б, лірика це, щось пусте.
Насправді ж без променів жовтих привітних
І день - це не день, і обличчя не те.
Зникає усмішка - і настрій зникає,
Довкола все сірим миттєво стає,
Та як з-за хвостатих хмар сонце засяє,
То вся земля золотом враз виграє.
Хто бачить в буденному щось незвичайне,
Радіє йому, той щасливим і є.
Свидетельство о публикации №111042705732