Sjecanja na jedan atentat iz 1934

Король убит. "Где правда наша?" -
Разброд в умах интеллигентов...
Погрязнув в злости экскриментах,
Ликует страждущий усташа...

Nema vise kralja. Nema vise nade...
Kamo cemo ici? Nema cvrste vlade...
Ubojstvo se zbilo. Mrzim atentate:
Zemlja je bez glave. Ostali vec pate.


Рецензии