Думайте!

Боляче, дуже, нестерпно,
Холодно, темно, сльоза,
Голосно, тихо, даремно,
Стримано, палко, гроза.
День, місяць, роки,
Руки, сплетіння, серця,
Розумні, сумні, мудаки,
Зневага, повага, биття.
Серце, кров, судини,
Закохані, вірні, зрадливі,
Секунди, хвилини, години,
Стримані, злі, плаксиві.
Зрозуміло, не ясно, тупо,
Судіть, не судіть, думайте,
Жити, існувати, нудно,
Робіть, не робіть, стримуйте!

 


Рецензии
Очень хороший замысел. Молодец! Нажала кнопку понрав.

Изабель 2   04.07.2011 20:15     Заявить о нарушении
Спасибо большое!!!)

Александра Салюк   04.07.2011 20:17   Заявить о нарушении