М нор
У залі капає зі стелі.
По сцені бігає актор,
В якого на душі гантелі…
Десь надворі загавкав пес…
Завив акторові мінором…
Зі стелі капає компрес…
Хтось засинає під забором…
Мінор. Мінор. Мінор. Мінор.
Рядок постійно випадає.
Дереться на все горло хор.
Мінор. Від крайності до краю.
Ніч 12.12.2009 рік
Свидетельство о публикации №111042703762