Пiдвiконня

Моє підвіконня стареньке…

Мене, як ніхто, розуміє…

Торкаюся  так легенько…

Й схилитись на нього  не смію… 


Воно  мені стільки мовчало…

Всі зморщечки видно  на ньому…

По  той бік до нього  причалив…

Далекий і близький знайомий…


Моє підвіконнячко сонне…

Все ближче і ближче до гостя…

Стрічає його вазоном…

І щиро про ніжність просить…


Надворі димить туманом…

І на ніч вже пахне  морозом…

А завтра його не стане…

Куди  не поглянеш, – проза.


Рецензии