Пожну

Можеш сьогодні доїсти цей  джем, що у банці…

Я вже не буду шукати на тісто муку…

Муки  чомусь підкрадались до мене ще вранці…

Вибрали мене чомусь, саме мене таку… 


Можеш вікно зачинити сьогодні, бо протяг…

Витягну свій олівець і  банально почну…

Знову якусь маячню безкінечно пороти…

Висію все, ну, а потім, вже  знаєш, – пожну… 


Рецензии