Шок А для мене буденн сть
Мій вішачок у ванній надто тоненький для твого уявного, але все ж, халату. Й це треба обговорити… Знаєш, безглуздо – це бавитись на ніч в тарілці виделкою, з ворогом тішитись дружбою, вішати мокре під дощ…
Але ж не сумувати за тобою…
Вірші усі ненаписані завжди були геніальними… Ними вмивались і дихали… Мріяли, мучились, каялись… Ними не грались в Любов…
Міряю, міряю виміри… Хочу кудись поміститися… І не важливими колір є, місце, об’єм або сорт… Хочу, щоб там було сонячно… Хочу, що там було тепленько… Й для тебе був теж вішачок…
Шок?.. А для мене буденність…
18. 05. 2010 р. Ніч.
Свидетельство о публикации №111042703714