Така

Вкраплення  душі у розум…

Сумніваюся  в собі…

Ти  несеш мені загрозу?..

Чи  це, може, я тобі?!. 


Вкраплення  сльози у каву…

Чи  солона, чи гірка…

Я проходжу величаво…

Через тебе я така. 
27.12.2006 рік


Рецензии