З тобою...

Стомитись…

Обійнять тебе… й мовчати…

У напівтемряві гарячий  сьорбать чай…

І їсти, граючись, солодку  білу вату…

І очі до краси лише привчать… 


Стомитись…

Обійнять тебе… і плакать…

Жалітися  на біль в руках, ногах…

І з поцілунків виписать подяку,

Що  ти до мене був на небесах. 


Рецензии