Бережи

Я посварила білий  з червоним…

Змила з обличчя синій  і чорний…

Веселка існує?!. 


Я знайшла скриню золото-срібну…

І вже спалила всі  свої речі…

Жовто-посмертно… 


Зранку  був дощ… Просто прозорий…

Втратила  щось… щось несказанне…

Сонце не вийшло…   


 


Рецензии