Фея

Сонце запустило пальці у волосся…

Пахне медом щастя і  життя суцвіттям…

Через тебе себе полюбить вдалося…

Мабуть, не могла я більшого хотіти… 


Ти  в мені солодким духом  розчинився…

І сп`янив, загравшись у любов з душею…

І якби, як меду, ще мене напився,

Може, зрозумів би, що я  просто… фея… 
 
 


Рецензии