З вина

Я винна… Я винна… Я винна…

Що  сонце сьогодні  аж гостре…

Що  добре усе –  швидкоплинне…

Що  складно усе, а  не просто… 


Я винна, що кисню так  мало…

Й любові немає простору…

Причастям-вином  омиваюсь…

Я – винна… Що падаю вгору. 


Рецензии