Аби воскреснути

А в мене правда є оригінальна.
Сказала б, але ти не зрозумієш…
І шепотіла б, але не пробачиш…
Я намалюю рухом тобі плавним…
Свою планету і свою стихію,
Можливо, ти її колись побачиш…

Я показала б, але ще не видно…
Напевно, за століття до Пришестя…
Перехрещусь перед тобою…
Я людина… Своєю величчю
З усім своїм безчестям
Збудую Трою і у ній загину…
Аби воскреснуть.
Нас було троє.
Три – число чудесне.
19.04.2011 р.


Рецензии