Айвенго
Й, можливо, на крок далі ми від пекла…
Чогось не викреслить, не викинуть, не стерти…
Чогось ніколи я і так не стерла б…
І ти плекаєш знов свою ілюзію…
Я душу замальовую в маренго…
І каюся, і мучусь, і молюся я…
Привіт і прощавай, не мій Айвенго…
Свидетельство о публикации №111042702984