Я в ддав тоб свою нирку...
Да й серце своє я віддав ...
Що життя, коли таку жінку
Я в обіймах гарячих тримав?
Мені зовсім, зовсім не шкода,
Що віддав я здоров'я своє.
Така дівчини лагідна врода
Поки я ще живу не помре.
Ти дитину мені народила.
Чим, кохана, віддячить тобі ?
Забирай мої білі вітрила
Від моєї сирої душі.
2010
Свидетельство о публикации №111042701769