Доброго ранку!

Доброго ранку, велика країна!
Доброго ранку, кохана дружина!
Вже час прокидатись, виходити з ночі,
Вже час розкривати заспані очі.

Під боком кохана, сяє блакитно, 
Від кіс її темних мені так лоскітно,
Залізу під ковдру, притиснусь до спини,
Не має у мене ріднішій людини.

Вона посміхнеться одними губами,
Потре мої ноги своїми ногами,
 Повернеться до мене, обніме за шию,
Мабуть не дружину кохаю, а мрію 

Сплетуться в єдине і руки і ноги,
Зупиниться час і зникнуть дороги.
Примушує все кохання забути
І це є життя, що мабуть, мусить бути.

Доброго ранку, велика країна!
Доброго ранку, кохана дружина!
Не поспішай, ще прийде метушня,
Бо нам надається одне лиш життя.

2010


Рецензии