Подивись мени в очи, любове...
Розкажи,що бентежить тебе!
Невеселі думки чому знову,
Чом сумує серденько твоє?
Вже весна навкруги буяє,
Солов*їні шумлять гаї...
Чом душа у смуті безкраїй,
Чом нерадісні ночі та дні?
Наче б птахом білим злетіла
Над хмаринками болю твого!
І щоб долі твоїй щастило,
Віддала б їй своє тепло!
Подивись мені в очі,любове!..
..............................
Свидетельство о публикации №111042608639
Ольга Княжна Алишкевич 11.11.2011 01:48 Заявить о нарушении
Спасибо за восторг Вашей прекрасной души!
С теплотой
Светозара 2 19.11.2011 02:35 Заявить о нарушении