Доброта
Я її послухав і не зрозумів
Мама пояснила, казку розказала,
Став я прислухатись до чарівних слів.
Й зрозумів, нарешті, що добро творити-
Треба щохвилини, протягом всіх літ!
Це і є завдання кожної людини,
Бо вона приходить ддя добра в цей світ!
Всі прийшли на землю, щоб добро творити,
Щоб ростить старанно честі деревце.
Треба добрим бути, чесно завжди жити.
Й ти ніколи в світі не забудь про це!
Свидетельство о публикации №111042606168
Світлий вірш.З повагою.
Орехова Галина 29.08.2011 22:33 Заявить о нарушении