Етюд

Ти надихаєш мене навіть своєю відсутністю…
Хто ти?.. За роллю  – мені… І хто ти за сутністю?..
В жилах тече неземне… Сором вінчає з розкутістю…
Вишуканістю манер проводиш екскурсію…
Вірю… Я вірю тобі… Хоч почуття уже змерклі…
І не видніють у дзеркалі…Звуки любові і ти.
29 березня 2011 року


Рецензии
Музыкальное творение! :)

Мишка   03.09.2011 19:22     Заявить о нарушении
СПАСИБО!!! Очень приятные слова!

Виктория Волошка   05.09.2011 10:07   Заявить о нарушении