Я хочу в1ддано служить Христу

Весь час в цьому житті ми щось або когось шукаємо:
Чоловіки-жінок, жінки-чоловіків.
А Господа Христа? Його ми обминаємо
Й Його любов, прибиту на хресті.

Хто так любити може нас, скажіть, в житті цьому?
Хто із людей: жінок, чоловіків?
То ж чи достойно любимо і служимо Тому,
Чия любов сильніша любові всіх людей усіх віків?

Прости,Господь,за пошуки мої марнотні всі.
Я вільна у Тобі й спокійно можу жить.
Моя хвала , моя любов хай буде вся лише Тобі.
Я вірно Тобі, віддано хочу,Господь, служить.


Рецензии