Сльози Христа

То не дощ...То не дощ...Це заплакав Христос
І омив усю землю сльозою...
То не дощ...То не дощ...Це заплакав Христос...
І я плачу, Ісусе, з Тобою.

-Ради вас Я прийшов у цей світ, постраждав,
Щоб звільнити від рабства і гніту.
Та Мене розп"яли...Розп"яли й не змогли
Божу милість, любов зрозуміти.

Й дотепер розпинаєте і плюєтЕ у лице-
Неслухняні ви діти...
Але Я вас люблю! Вас люблю Я! Люблю!
І любов"ю вас хочу зігріти.

Не з лукавством підступним до вас Я іду:
До усіх Я іду з Благовістю,
Щоб почули її,бо Я скоро прийдУ,
Як нежданий вогонь на обійстя.

У той час, коли будуть безпечно дрімать
Усі ті, хто Мене не почули.
Тож благаю, просніться , вже годі вам спать-
Я бажаю,щоб дітьми ви бУли

Тільки Божими й лише служили Мені,
Мали вічне життя благодатне,
А не вічно страждали в безпросвітній пітьмі,
Бо спасти тоді буду нездатний

Вже нікого. Тож зараз усіх вас прошУ:
Не відкиньте тії благодаті,
Яку людям усім Я так щедро даю-
Перемогу дарую над смертю.

Я прошу вас, назустріч лиш крок ви ступіть
І відкрийте серця ви для Мене,
Для Ісуса, Який постраждав на хресті...
Хай любов Моя з неба полине

В кожний дім, в кожне місто, у кожне село,
Щоб Отця прославляли і Сина,
Щоб усі були з"єднані Духом Святим
У могутню і Божу родину.


Рецензии