Христос воскрес!!!
Дай бог нам щастя радості сьогодні і завжди.
Про щастя усі мріємо це рай і комунізм,
Ну перше після смерті, а друге на Землі.
25.04.11
Christ is risen! We were welcomed yesterday the whole day.
Give us a god happiness joy today and always.
On all dream of happiness is heaven and communism,
Well first after death, and the other on Earth.
25.04.11
Свидетельство о публикации №111042502035