Висновки

Вона на м’ятих простирадлах шукала правди…
Життя – це казка: кріблі, краблі,
Бумс!!! – Ті самі граблі,
І все було б простіше, якби він був насправді падлом.
Отож, радій, приваблюй,
Маскуй або вирішуй трабли,
Прокручуй плівку, роби стоп-кадри
Нахабно.
Або ж носи у сумці шаблю,
Готуйся до страшної травлі,
Напружуй крила, розширюй жабри
І не шкодуй. Ні краплі.


Рецензии