Не покладайтесь на майбутн

Немов в снігу стояв садок,
То так весна цвіла й буяла,
Нектаром віяло з  квіток
І радість серце наповняла.

Була краса ця кілька днів,
Та завірюха завітала,
То черешневий падав сніг,
То пелюстки з дерев злітали.

То вітер рвав їх із дерев,
Жбурляв на землю та сміявся,
Накоїв лиха и тепер
З волею сонця сперечався.

Як ніжний пелюстковий цвіт
Життя коротке наше, Боже!
На небосхилі ледь горить
І в кожну мить погаснуть може.

Не покладайтесь на майбутнє,
Живіть погожим, ясним днем,
Бо мрій ваших може й не бути.
Тому ж сьогОденням  живем...

-------------------


Рецензии
Живите каждым добрым днём
вчера, сегодня и потом,
соединяя всё благое
в благословенье душ святое!

Не замыкайтесь по пещерам,
глаза на всех сторонних щеря,
а умножайте вклад любви
в дела чужие и свои!

Серж Конфон 3   20.09.2018 20:30     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.