Не пущу тебе в душу до себе

Не пущу тебе в душу до себе.
Не треба так вперто туди добиратись.
Заховаю її і замкну
величезним ключем.
А про серце забула...
Піду, подивлюсь, що там в ньому.
Відчинені двері...
і ти всередині живеш...


21.11.1999


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.