Вогонь

Вогонь то є одвічна сила,
Вогонь то є саме життя,
Вогонь є віра негасима,
Вогонь то є палке чуття…

Вогонь у кожному палає,
Вогонь безмежний як блакить,
Вогонь у серці знов заграє,
Вогонь – свобода, полетить…

Вогонь то сонячне проміння,
Вогонь то скарб прийдешніх днів,
Вогонь – божественне веління,
Вогонь горить, ще не згорів…


Рецензии