Воскресiння Христове - Пасха
Пасхальний дзвін її несе.
До церкви йдуть дорослі й діти,
У день такий Христос воскрес!
На муки йшов Ісус свідомо,
Отець Господь його послав.
Губили люди віру в Бога,
За їх гріхи син постраждав.
Свій намір іроди звершили,
Помер розп’ятий на хресті.
Та святіть духа оживила
Отак, як квіти на весні.
Вознісся духом він на небо,
А плоть святого хліба частка.
З тих пір молитись є потреба,
В день воскресіння – свято Пасхи.
Шанують люди віру щиро,
Пасхальний дзвін пливе в серця.
Ісус воскрес, для щастя й миру,
Щоб світ був вічним без кінця!
Свидетельство о публикации №111042401067
С Пасхальной Седмицей, Пётр.
Христос Воскрес!
Эд Карт 27.04.2011 07:33 Заявить о нарушении
Эд Карт 27.04.2011 09:39 Заявить о нарушении