1сус за нас був роз1пятий

Хрест...Ісус висить на ньому...
Вінок терновий на чолі...
Краплинка червоніє крові...
І цвяхи вбиті немалі

У руки й ноги...Це картина,
Що демонструють нам митці.
Та муки пресвятого Сина
Чи ж можна передать усі?!

Вінок терновий - не прикраса-
Впивався грізно у чоло.
А тіло? Вже не тіло - маса,
Суцільне місиво і кров,

Відкрита рана вся суцільна,
Відкриті нерви, дикий біль.
Немає виду в Божім Сині
І сил нема фізичних в Нім.

Була такою ось картина.
І ти причетний, друже, в тім,
Що розіп"яли Бога-Сина
І насміхалися над Ним.

Ми всі вбивали в Нього цвяхи,
Плювали у святе лице,
Бичами жили з Нього тЯгли
Й не воду пить дали- оцет!

Усі гріхи:малі й великі
Усього людства всіх віків
Поніс Христос (святий і чистий!)
Там, на ганебному хресті.

Ісус за нас був розіп"ятий,
Щоб обійнять всіх із хреста
Любов"ю Божою. І смертю
Любов ця гріх перемогла.

Перемогла любов, воскресла-
Христос воскрес на третій день!
Божа любов жива принесла
Свободу для усіх людей.

То чи ж не час тобі схилитись
В молитві до свого Творця
Із покаянням й попросити
У серце увійти Христа,

Щоб більше ран Його не Ятрить,
Йому лиш віддано служить,
Щоб потім міг ти після смерті
Із Богом в Царстві Його жить?


Рецензии
Дякую.Благословінь вам.

Левиа   22.04.2011 21:20     Заявить о нарушении
І вам благословінь,Валюшо!

Ольга Назарова7   23.04.2011 16:35   Заявить о нарушении