Сумую
В голові - розрахунок,
Я наче миша,
Або якийсь пакунок.
Дивлюсь на небо
І бачу зорі,
Вже скоро літо,
І всі - на морі.
А я в квартирі,
Сижу сумую,
Живу у мирі,
Рощу я тую.
Вона завжди зелена,
А я завжди спокійна,
Іду я крізь терена,
І завжди просто вільна!
Хотіла просто щастя
І я його будую,
Нема в мені нещастя,
Я просто так сумую.
Свидетельство о публикации №111042109368