Iз гулких травневих лук...

Із гулких травневих лук
Голубі приніс дзвіночки.
Жмутик узяла до рук
І гойднула, як синочка.

Задзвенів подружній день
Кришталевим голосочком -
Цвіт горнувся до грудей
Ненародженим синочком...


Рецензии