Pulum yoxdur

Axi  niye, neychun, neden,
Suallarim choxdur menim.
Min cur derde dozmur beden,
Derman pulum yoxdur menim.

Dish agriyir, bash agriyir,
Dilim aci olub menim.
Boyrekler qara bagiyir,
Qanim qati olub menim.

Lekelenib qara ciyer,
Ode soz desen inciyer.
Agrisindan adam yiyer,
Medem sallanibdir menim.

Artiq et kesib atildi,
Bagirsaqsa lap chatildi.
Burun da ishe qatildi,
Butov yerim yoxdur menim.

Anemiya, revmatizma,
Hekim etdi cizma-pozma.
Antibiotik peredozla,
Disbakterioz aldi meni.

Hekim bir-iki olardi,
Xestenin halna yanardi.
Sozle adam sagaldardi,
Daha sozum yoxdur menim.

Cerrahlarin kefi sazdir,
Hekmin eline dushen qazdir.
Yolub deyir, tuku azdir.
Daha tukum yoxdur menim,
Xesteliyim choxdur menim.

2010 Baki


Рецензии
Пул харштама я харшта,
Пулнан саглыг алынмаз.
Идмана башламасан,
Джан саглыгы гаитмаз!))

Эльдар Пири   06.09.2015 23:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.