Птахи повернулись
З тепла благодатного краю...
І гомін, гіллячку, солому
Несуть і в гніздечка вправляють.
Чужа їм земля не рідненька,
Знов зграя у небі гуркоче...
Є люди забули про неньку,
Вертатись додому не хочуть.
Свидетельство о публикации №111042102175
Орехова Галина 21.04.2011 23:34 Заявить о нарушении