Планета Земля

О, земле рідна, від краю і до краю,
Поля, моря і гори, і ліси.
Дорожчої за тебе я не знаю,
Славнішої не відаю краси.

Це ж ти мене ростила і плекала,
Це ж ти  співала чарівні пісні.
Це ж ти ніколи спокою не знала
І розсівала думи всі сумні.

То ж слався, земле, людям всім єдина,
Свята, як хліб,  одна любов твоя.
Хоч в кожного своя є Батьківщина, 
На всій планеті з іменем – ЗЕМЛЯ!


Рецензии